środa, 15 kwietnia 2015

Procyntowe bomby!

Przichodza se dzisiej do dum i słysza, że w kuchni idzie mikser. Zdziwiuło mie to, bo to ani żołdnego fajeru nie mumy ani świynta. Ale potym zech se pomyślała: "Dyć oma miała dzisiej bomby robić, bo jutro ciotka z Rajchu przyjyżdżoł!"

Postanowiułach wiync podac Wum recept na te eleganckie bomby. 

Ale dejcie pozór! To nie nic dloł tych, co majum słaboł łeb ani dloł abstynentów!

Bomby (recept na ok. 65 kulek)

ü  1 packung (400g) mlyka w proszku (pełne 26% tłuszczu)
ü  150 g masła
ü  150 g margaryny
ü  100 ml rumu abo 80 ml spirytusu
ü  1 szklunka cukru pudru

Zuckerguss:
  • 50 g gorzkiej czekolady
  • 1 łyżka margaryny

      Zubereitung:

1. W misce rynkuma rozrobiołmy margaryna i masło, potym dodołwumy mlyko w proszku, cukier puder i rum. I rozrobiołmy to rynkuma tak dugo aż naszoł masa baje fajniutkoł, gładziutkoł i bez żołdnych grudek (jak kto nie moł siły w rynkach to moge se pomóc mikserem)

2. Potym nojlepiej ta masa ukulać tak podłóżnie, zrobić takiego węża i podzielić se to na małe kawałki, z których potym lepimy takie choby gruszki

3. Jak już ukulumy se te bomby to bieremy półlitrołka, wciepujymy rajn czekolada, któroł rozpuszczumy w margarynie. Łyżką polewumy wierchy naszcyh bombów i fertig



Przygotowałam też wersję po polsku:

Bomby (przepisna ok. 65 kulek)

ü  1 opakowanie (400g) mleka w proszku (pełne 26% tłuszczu)
ü  150 g masła
ü  150 g margaryny
ü  100 ml rumu albo 80 ml spirytusu
ü  1 szklanka cukru pudru

Polewa czekoladowa:
  • 1 łyżka margaryny
  • 50 g gorzkiej czekolady 
Przygotowanie:

1. W misce rozrabiamy rękoma margarynę i masło. Następnie dodajemy mleko w proszku, cukier puder i rum.

2. Składniki rozrabiamy tak długo aż masa będzie bez żadnych grudek (można się wspomóc mikserem)

3. Z masy najlepiej zrobić podłużnego węża, gdyż tak będzie łatwiej podzielić nam masę na kawałki.

4.  Następnie lepimy kulki o kształcie gruszek.

5. Na końcu rozpuszczamy czekoladę w łyżce margaryny i łyżką polewamy wierzch bomb.


Smacznego! :)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Inny Ślunsk

Inny Ślunsk