Przichodza se dzisiej do dum i słysza, że w kuchni idzie
mikser. Zdziwiuło mie to, bo to ani żołdnego fajeru nie mumy ani świynta. Ale potym
zech se pomyślała: "Dyć oma miała dzisiej bomby robić, bo jutro ciotka z
Rajchu przyjyżdżoł!"
Postanowiułach wiync podac Wum recept na te eleganckie bomby.
Ale dejcie pozór! To nie nic dloł tych, co majum słaboł łeb ani dloł abstynentów!
Bomby (recept na ok.
65 kulek)
ü
1 packung (400g) mlyka w proszku (pełne 26%
tłuszczu)
ü
150 g masła
ü
150 g margaryny
ü
100 ml rumu abo 80 ml spirytusu
ü
1 szklunka cukru pudru
Zuckerguss:
- 50 g gorzkiej czekolady
- 1 łyżka margaryny
Zubereitung:
1. W misce rynkuma rozrobiołmy margaryna i masło, potym
dodołwumy mlyko w proszku, cukier puder i rum. I rozrobiołmy to rynkuma tak
dugo aż naszoł masa baje fajniutkoł, gładziutkoł i bez żołdnych grudek (jak kto
nie moł siły w rynkach to moge se pomóc mikserem)
2. Potym nojlepiej ta masa ukulać tak podłóżnie, zrobić
takiego węża i podzielić se to na małe kawałki, z których potym lepimy takie
choby gruszki
3. Jak już
ukulumy se te bomby to bieremy półlitrołka, wciepujymy rajn czekolada, któroł
rozpuszczumy w margarynie. Łyżką polewumy wierchy naszcyh bombów i fertig
Przygotowałam też wersję po polsku:
Bomby (przepisna ok.
65 kulek)
ü
1 opakowanie (400g) mleka w proszku (pełne 26%
tłuszczu)
ü
150 g masła
ü
150 g margaryny
ü
100 ml rumu albo 80 ml spirytusu
ü
1 szklanka cukru pudru
Polewa czekoladowa:
- 1 łyżka margaryny
- 50 g gorzkiej czekolady
Przygotowanie:
1. W misce rozrabiamy rękoma margarynę i masło. Następnie
dodajemy mleko w proszku, cukier puder i rum.
2. Składniki rozrabiamy tak długo aż masa będzie bez żadnych
grudek (można się wspomóc mikserem)
3. Z masy najlepiej zrobić podłużnego węża, gdyż tak będzie
łatwiej podzielić nam masę na kawałki.
4. Następnie lepimy
kulki o kształcie gruszek.
5. Na końcu rozpuszczamy czekoladę w łyżce margaryny i łyżką
polewamy wierzch bomb.
Smacznego! :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz